Publicaties

ECV Nieuwsbrieven

avatar

‘Informatie die relaties bevordert en transformatie bewerkt’, is kort samengevat de strijdkreet van de ECV-Nieuwsbrief. Welkom op onze webstek! Al meer dan vijfentwintig jaar verbindt dit tijdschrift op die wijze christenvrienden van over heel Vlaanderen. Dat is zegen!

Wat begon als...
Lees Meer →

Audiobestanden

avatar

Een belangrijke tak van onze dienstverlening aan de gemeenten, is 'onderwijs'. Dit onderwijs kan verschillende vormen aannemen, gericht zijn op verschillende groepen en door een diverse groep van leraren onderwezen worden. Hieronder vindt u een selectie van studies en lezingen gegeven door ECV medewerkers of gemeenteleden.

Lees Meer →

Publicaties van medewerkers

avatar

Sommige ECV-medewerkers hebben een uitgesproken bediening van onderwijs die zich vertaald naar het gesproken of het geschreven woord. Op deze pagina vindt u artikelen, brochures, recensies, conferentieverslageg e.d. terug van deze medewerkers.

Lees Meer →

Diverse Documenten

avatar

Onder diverse documenten verstaan we beleidsdocumenten en handreikingen voor verantwoordelijken. Deze digitale handreikingen variëren van bijbelstudie- en andere boekjes zoals kringmateriaal, praktische tips rond omgaan met thema's als het organiseren van begrafenissen, rouwbegeleiding, doopstudies,...

Lees Meer →

Indekerk.be

avatar

Voor andere publicaties, media, enz...verwijzen we u graag door naar de website van indekerk. (http://indekerk.be). Indekerk.be is een samenwerkingsverband van de denominaties VEG, ECV en BEZ. Ze coördineert vorming al dan niet in samenwerking met andere partners. Langs deze weg wil indekerk gelovigen uit evangelicale middens ondersteunen. Indekerk is een werking van de Evangelische Volwassen Werking (EVW). Docenten en medewerkers onderschrijven de geloofsbelijdenis die terug te vinden is op de site van de EAV.

Ga naar indekerk.be →