Jaap en Francien Vergouwe

Contact:

e-mail

Jaap en Francien Vergouwe

Jaap (1953) is sinds 1991 full time werkzaam in Vlaanderen. Hij verhuisde in 1992 met zijn vrouw Francien vanuit het Zeeuws-Vlaanderen (Nl) naar West-Vlaanderen om gemeenten te dienen met onderwijs vanuit het Woord van God. Zijn passie is discipelen van Jezus te zien groeien in genade en kennis van de Here Jezus en hen daarin voor te gaan. Hij geeft daarom studies in gemeenten, huisgroepen, etc. en predikt in zondagdiensten. Hij heeft een hart voor zending en bezoekt dan ook regelmatig zendelingen en gemeenten in het buitenland, m.n. in Zuid- en Midden Amerika. Ook is hij samen met zijn vrouw Francien actief betrokken (geweest) bij de Scholen met de Bijbel en hebben de samenwerking van die scholen mede vorm gegeven. Hun vier kinderen met hun gezinnen participeren elk in gemeentewerk in Vlaanderen en Nederland.

Predikingen en studies

Jaap staat ter beschikking voor een prediking op zondagochtend of een studie tijdens de week.


Provincies:

Alle provincies

Praktisch:

Praktische en financiële (vervoerskosten) afspraken worden gemaakt tussen de uitnodigende gemeente en de medewerker. Gelieve tijdig contact op te nemen indien u een medewerker wenst uit te nodigen.

Disclaimer:

De beschikbaarheid van elke ECV-medewerker is steeds gelinkt aan zijn/haar bediening. Daarom is het aanbod steeds onder voorbehoud; niet altijd zal een medewerker kunnen ingaan op een uitnodiging wanneer zijn of haar bediening dit niet toelaat. Bedankt voor uw begrip.